prefab not working with autosave

Discussion and help for Easy Save 3
Post Reply
Uchiha I_T_H_
Posts: 20
Joined: Tue Apr 20, 2021 4:34 am

prefab not working with autosave

Post by Uchiha I_T_H_ »

Hi,
I can see the prefab data written in .es3 file.
also can see when gets saved but I don't know why its not loaded.
es3.save and es3.loadinto functions are working preferctly for prefab but auto is not working.
what I am doing is creating an instance of the prefab at runtime and trying to save that.
I even tried manually adding the instance to autosaves hashset and then calling save() still It doesn't work.
I suspect the problem is in load function.

User avatar
Joel
Moodkie Staff
Posts: 3526
Joined: Wed Nov 07, 2012 10:32 pm

Re: prefab not working with autosave

Post by Joel »

Hi there,

Please could you show me screenshots of what you have selected in the Auto Save window?

All the best,
Joel
Joel @ Moodkie Interactive
Buy Easy Save | Contact | Guides | Docs | Getting started

Uchiha I_T_H_
Posts: 20
Joined: Tue Apr 20, 2021 4:34 am

Re: prefab not working with autosave

Post by Uchiha I_T_H_ »

here is short clip
Attachments
bandicam 2021-05-17 16-12-06-854.mp4
(927.76 KiB) Downloaded 4 times

Uchiha I_T_H_
Posts: 20
Joined: Tue Apr 20, 2021 4:34 am

Re: prefab not working with autosave

Post by Uchiha I_T_H_ »

Hi,
Really dunno why its started working out of nowhere.
Anyways, now its working so no need to work on this anymore
thanks for the support!

User avatar
Joel
Moodkie Staff
Posts: 3526
Joined: Wed Nov 07, 2012 10:32 pm

Re: prefab not working with autosave

Post by Joel »

Glad that's working for you now. Let me know if you run into any other issues.

All the best,
Joel
Joel @ Moodkie Interactive
Buy Easy Save | Contact | Guides | Docs | Getting started

Post Reply